Fler virkade sjalar

För länge länge sedan (typ augusti) gjorde jag två sjalar av samma modell som jag gjort tidigare. Den ena var tänkt att vara till mig, och den andra var tänkt som födelsedagspresent till en kär vän. Denna vän har i tre års tid fått en mössa på sin födelsedag, men eftersom jag slutat tillverka dessa fick det bli något nytt.

I alla fall…
Sjalen som var tänkt till mig själv insåg jag ganska snart att jag nog inte skulle använda (pga att jag har så många) så den sålde jag för några veckor sedan till min bonussyster.
Den kära vännen fyller år idag, och har nu fått sin sjal (och jag tror hon blev nöjd, även om det inte var en mössa) så att jag äntligen kan lägga ut bilder på bloggen.

Den blåa är bonussysterns och den röda vännens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *