Kontakt

Vem är jag och vad är detta? Det är helt enkelt att sätt för mig att kunna visa lite av vad som händer i mitt liv för familj och vänner som inte befinner sig där jag är. Men framförallt visar jag upp min kreativa sida genom att blogga om det jag virkar/syr/bakar.

Vill du maila mig kan du göra det på rut@pratamedrut.se

6 comments
 1. Hej!
  Jag heter Carina och har börjat virka på ditt mönster på raggsockor, det är en sak jag undrar över och det är på varv 25 står det mao en fm i maska nr 31. Tack på förhand
  Carina

 2. Hej,

  det som står inom parentes är ett förtydligande om att du gör maskor fram till maska 31 då du i tidigare skede har satt en markör i maska 32. Hoppas det gör det hela tydligare.

  /Rut

 3. Hej! Jag har en fråga jo den summerstyle tröja mönster då såg jag den hur många behöver luftmassor att börja med ? Och hur många behöver jag den garnen Emma bomull 8/4 ? Tänkte beställa den o vad kostar den ?
  Hörs av oss
  Mvh Lilliann

 4. Hej,

  Kul att du vill virka tröjan. Hur många luftmaskor du behöver göra beror på hur stor tröjan ska bli. Det du måste räkna på är att det antal du gör för att få den så bred som du behöver (om du jämför med en tröja du har) så ska det antalet vara jämnt delbart med 6. Behöver du göra ca 100 luftmaskor för lagom bredd ska du alltså göra 102 (102/6=17) osv.
  Till mina tröja i typ storlek medium gick det åt ca 400 gram garn.

 5. Hej
  Först vill jag tacka för att du delar dina mönster!
  Jag har en fråga om den galler virkade tröjan. Hur många nystan (ca) gick det åt? Jag hittar inte den infon.
  Tack på förhand- tänkte köpa garn till det projektet nu :)

 6. Hej,

  Kul att du vill virka den. Till min tröja, som nog är typ en strl M gick det åt ca 400 g.
  /Karolina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *