Återvinning av tidningen King

Sommaren gav mig en hel del inspiration till både det ena och det andra, framför allt inom det kreativa då så klart. Har ju dock fokuserat på att plugga under hösten, så det har inte riktigt hunnits med att vara något kreativ.
Nu är plugget över (förutsatt att jag inte får någon väldigt jobbig komplettering på min projektuppgift) och därför ägnade jag helgen åt lite kreativitet, återvinning.

Vi har (haft) en hel del nummer av tidningen King hemma. En helt okej tidning för att vara riktad mot män måste jag säga, och läser den glatt varje gång. Nu var det dock dags att återanvända tidningen, den skulle bli pärlor hade jag tänkt.

Ni får följa stegen helt enkelt och se hur det blev.
Jag började med att skära ut remsor, 1,5 cm breda upptill och spetsiga nertill.

Sen var det dags att lägga på lite lim, på baksidan.

Jag använda mig sedan av en knappnål för att få till rullandet.

och sen var det bara att rulla på…

Sen är det bara att fortsätta, med remsa efter remsa. Jag valde ut sidor med lite olika färg, det
fick bli främst reklam, det var där färgen fanns.

Sen tog jag en färg och gjorde det här… Man kan säga att det är ett Swedbank-armband, för det
var den reklamen som var orange i tidningen. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *