Denna sjal…

…är nog just nu ett av virkvärldens mest eftersökta… :)

Här sitter jag med en helt okänd blogg som egentligen inte handlar om något annat än mig själv, och har ändå under januari månad haft 40 unika besökare som hittat in till mig via just denna sjal.

Vad beror då detta på? Förmodligen på att denna sjal är det snyggaste jag sett på länge. Och kul att göra är den också. Det går lite sakta framåt för mig just nu, så jag har inte kommit så mycket längre än senaste bilden, men den som väntar på något gott…

På torsdag är det äntligen dags för våran pysselklubb, så då får jag förhoppningsvis virka ett par varv till…

Vart får man då tag på detta mönster? Jag fick det av en annan bloggare, och givetvis skickar jag det vidare om någon är intresserad.
Skicka ett mail till ananassjal@pratamedrut.se så svarar jag så fort jag hinner…

14 comments
 1. Hej Rut!
  Jag såg också din blogg vid sökning på virkad ananassjal, den är jättesnygg . Jag skulle bli jätteglad om du ville skicka mig mönstret.

  Tack snälla påförhand!
  Trevlig helg öskar Monika i Uppsala

 2. Hej Monika!

  Det måste vara något fel på din e-postadress. Har försökt skicka mönstret till dig, men får bara tillbaka mailet. Hör gärna av dig igen på ananassjal@pratamedrut.se.

 3. Hej igen Monika! Nu har jag försökt svara på ditt mail, men jag får bara felmeddelande. Kan det vara så att din inbox är full, så att du inte kan ta emot mail??

 4. Hej igen!

  Tack än en gång. Nu har jag rensat min mailbox. Orkar du ett försök till?
  Varma vårhälsningar från ett kallt uppsala.
  Monika

 5. Hej Rut!
  Jag vill också jättegärna ha mönsteret till den fina och omtalade (omskrivna) ananassjalen.
  Trevlig sommar!
  MVH
  Gunilla

 6. Hej Ruth
  Jag har länge sökt mönster på denna underbara ananasschal och skulle bli jätteglad om du kunde skicka ett mönster till mig. Är det något mönster du är ute efter så har jag ganska många. Tack på förhand
  Gulli Molund
  gulli.janne@gmail.com

 7. Hej på dig! Jag surfade runt efter mönstret till en ananas sjal, så fann jag då dig. *ler* Du skriver att du gärna ger ut det, så jag undrar om jag kan få det av dig. Går det för sig månntro? Fina alster du har gjort!!
  MVH
  Disa

 8. Hej!

  Det stämmer att sjalen är ursnygg och att om man söker på den så kommer man hit. Skulle du kunna tänka dig att maila mönstret till mig också? Eller är du trött på alla som maila dig?

  Mvh Kain

 9. Hej vore jätteglad om du ville skicka mönstret på ananas sjalen! den är så vacker!!!
  Jag har letat som en tok efter mönster, men det finns ingenstans!
  så nu är du mitt sista hopp!!
  kram Marie :)

 10. Hej! Det var ett tag sedan jag letade detta mönster. Den är ju så jätteläcker. Har du fortfarande kvar mönstret skulle jag bli jätteglad om du ville dela med dej till ytterligare en. MVH Pernilla

 11. Hej!Googlade på Ananassjal och kom till din sida och din fina sjal. Letar med ljus och lykta efter mönster och skulle bli superglad om du skickade mönstret till mig. Tack på förhand och ha en fin sommar!

 12. Hej.
  Första träff på sökning av ananassjal och så kommer jag hit, fantastiskt vacker sjal! Hoppas du har mönstret kvar, du får gärna skicka det till mig så skulle jag bli väldigt glad. Fin sida, du inspirerar! Tack!

 13. Hej! Som många andra, så googlade jag på ananassjal och hittade hit till din sida. Mönstret har jag länge försökt hitta i tidningar och diverse platser, förstår inte varför jag inte googlat tidigare. Undrar nu ifall du skulle ha lust att dela med dej av mönstret, så att jag kan göra min efterlängtade ananassjal? :)
  Mvh felicia

 14. Hej Rut!
  Jag har länge sökt mönster på denna underbara ananasschal och skulle bli jätteglad om du kunde skicka ett mönster till mig.

  Tack på förhand

  MVH
  Elizabethé

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *